Driftsstyret

Hva er driftsstyret?

Driftsstyret er et utvalg alle grunnskoler og videregående skoler skal organisere på sin skole. Driftsstyret plasseres i linjen mellom direktøren for Utdanningsetaten og rektor. I Driftsstyret skal det være representanter fra de ansatte på skolen, elevrådsrepresentanter, eksterne representanter, politisk representanter og representanter fra skolens ledelse.

Hvordan jobber driftsstyret?
Saker som diskuteres i driftsstyret er skolens budsjett, strategisk plan, skolens resultater, skolens reglement og andre overordnede saker. Alle representanter skal bli hørt og bidrar inn i utvalget.

Møtene foregår på tirsdager fra 17:00-19:00, ca. 4-5 ganger i semesteret. Referater vil publiseres i It's learning. For skoleåret 2016/17 er det disse personene som bidrar inn i utvalget. Medlemmene sitter for 2 år av gangen.

Har du spørsmål til driftsstyret?
Hvis du har spørsmål eller ønsker å stille som representant, kontakt rektor på else.birgitte.roscher-nielsen@ude.oslo.kommune.no

Medlemmer av driftstyret skoleåret 2015/2016 er:

• Else Birgitte Roscher-Nielsen - Rektor
  • Marianne S. Hjulstad - Referent