Flott innskolingsuke over

Collage 2

Elevene på Bjørnholt Vgs har opplevd en variert og morsom innskolingsuke. Fokus har vært på studieteknikk, forventninger, skaping av relasjoner og læring om de flotte tilbudene som finnes for elevene våre her på Bjørnholt Vgs. 

Golf

I tillegg til å bli kjent med fagene og hvordan lærerne og elvene jobber sammen for å oppnå de beste resultatene har MKelevene våre vært på Grønmo golfklubb. Golf GrønmoDette gjør elevene for å bli bedre kjent samtidig som de lærer mer om Golf som breddeidrett, et fag klubben tilbyr elevene ved Bjørnholt Vgs.

Nærmiljøet

Elevene våre har tatt i bruk naturen rundt skolen for å bli en bedre sammesveiset som en klasse og for å lære hvordan de kan takle utfordringer individuelt og som lag.Zipline

Rundt Nøkkelvann prøvde ST2 elevene seg på blant annet Zip-line og kanopadling.  

Yoga

 Elevene våre brukte Yogastudioet vårt for første gang. Studioet brukes for å lære elever hvordan takle stresset skolehverdagen kan gi elevene.Yogastudio

 Her viser mattelærer Espen en måte elevene kan bruke Ashtanga yoga som en måte å avslappe på med å komme i kontakt med kroppen, sjelen, sinnet  og det mellommenneskelige.

Besøk av byråden

På fredagen var byråd Inga Marte Torkildsen på besøk for å møte elever og personalet. Hun fikk innsikt i målet til skolen, laget for elevene og hvordan vi jobber med nærmiljøet.

Inga Marte Thorkildsen

Særlig av interesse var elevene byråden møtte når hun besøkte elevtjenestene vi tilbyr. 

 Kjøkkenhagen

Elevene våre på IB har hatt faglig fokus og fått lærdom om de forskjellige fagene som elevene kan velge mellom. I tillegg er det fokus på oppstart av fellesfaget CAS og hvordan skape internasjonalt samhold. Kjøkkenhagen

På Bjørnholt har vi en egen kjøkkenhage som har blomstret og spiret over sommeren og denne uken var det klart for innhøstning.