Bjørnholt på NM i volleyball

Oppvarming Bjørnholt

Bjørnholt sitt mikslag 1 kvalifiserte seg til NM i volleyball for skolelag etter at vi ble nummer 6 i Nm-kvalifiseringen som ble arrangert av Bjørnholt videregående skole. Skolelaget dro derfor opp torsdag 24 januar for å delta i turneringen. 

Første kampdag

Første dag med kamper var fredag, det ble 3 svært tøffe kamper som dessverre endte med 3 tap, men laget spilte bedre og bedre utover dagen og motivasjonen for revansj neste dag var stor. 

Godt samhold

Kampene på lørdag gikk bedre, hele laget holder sammen og spiller mye bedre enn dagen før. Likevel ender vi med 3 tap i dag også og er derfor ute av turneringen.

Men helt tomhendt drar vi ikke fra Bodø, på banketten vinner Bjørnholt Sosialprisen. Tacofest og Bjørnholt eier dansegulvet.

Hjemreise

På søndag er det avslutning for turneringen med finaler. Bjørnholt og de andre 300 elevene er samlet for å heie fram vinnerlaget. 

 

Vi ønsker å takke alle som deltok på NM. Her på Bjørnholt fortsetter vi med treninger hver onsdag fra 14:05 - 16:00 og det er fremdeles mulig å melde seg på skolelaget, hvis du har lyst å være med, snakk med en av kroppsøvningslærerne.